Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Παϊδάκια με κόκκινη σάλτσα

Υλικά για 4-6 άτομα 100 γραμμάρια μαργαρίνη
2 κουταλιές της σούπας μέλι
160 ml Νερό
1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε κύβους
1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε κύβους


1 κρεμμύδι ξερό μέτριο, κομμένο κύβους
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 κύβο βοδινού
Ανάλογο αλάτι, πιπέρι
300 γραμμάρια κέτσαπ
800 γραμμάρια χοιρινά παϊδάκια


Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε τα χοιρινά παϊδάκια και αλατοπιπερώστε. Στη συνέχεια, ρίξτε τη μαργαρίνη σε ένα τηγάνι και θερμάνετέ τη καλά.
Βάλτε τα χοιρινά παϊδάκια στο τηγάνι και σοτάρετε τα για 20 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Κατόπιν, ρίξτε όλα τα λαχανικά δηλαδή τις πιπεριές, το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρετε τα ελαφρά, ώστε να κρατήσουν την υφή τους και τη γεύση τους.
Εάν έχουν δημιουργηθεί πολύ λιπαρή ουσία στο τηγάνι, αφαιρέστε τη και αφήστε τόση όση χρειάζεται.
Στη συνέχεια, ρίξτε τη κέτσαπ, το νερό προσθέστε τον κύβο διαλύστε τον μέσα στα υγρά της σάλτσας ρίξτε και το μέλι και αφήστε όλα τα υλικά να μαγειρευτούν, έως ότου δέσει η σάλτσα. 




Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου