Υλικά Για 2-4 άτομα
Σε ξύλο κοπής κόβουμε σε χοντρά κομμάτια το καρπούζι μαζί με το πεπόνι και το ρίχνουμε σε μια σαλατιέρα, ψιλοκόβουμε τα φυλλαράκια μέντας και τα ρίχνουμε μέσα στη σαλατιέρα.
Έπειτα ρίχνουμε τα σταφύλια, τις φράουλες, το μάνγκο και ανακατεύουμε.
Στη συνέχεια χτυπάμε τον χυμό λεμονιού με το μέλι και το ρίχνουμε από πάνω και σερβίρουμε.
Υλικά
3 μεγάλα κομμάτια καρπούζι κομμένα σε κύβους
5 μεγάλα κομμάτια πεπόνι κομμένα σε κύβους
1 κούπα σταφύλια
5 φράουλες κομμένες στη μέση
1 μάνγκο κομμένο σε κύβους
Λίγα φύλλα μέντας ψιλοκομμένα
Λίγο χυμό λεμόνι με μέλι για το ντρέσινγκ
Σε ξύλο κοπής κόβουμε σε χοντρά κομμάτια το καρπούζι μαζί με το πεπόνι και το ρίχνουμε σε μια σαλατιέρα, ψιλοκόβουμε τα φυλλαράκια μέντας και τα ρίχνουμε μέσα στη σαλατιέρα.
Έπειτα ρίχνουμε τα σταφύλια, τις φράουλες, το μάνγκο και ανακατεύουμε.
Στη συνέχεια χτυπάμε τον χυμό λεμονιού με το μέλι και το ρίχνουμε από πάνω και σερβίρουμε.
Υλικά
3 μεγάλα κομμάτια καρπούζι κομμένα σε κύβους
5 μεγάλα κομμάτια πεπόνι κομμένα σε κύβους
1 κούπα σταφύλια
5 φράουλες κομμένες στη μέση
1 μάνγκο κομμένο σε κύβους
Λίγα φύλλα μέντας ψιλοκομμένα
Λίγο χυμό λεμόνι με μέλι για το ντρέσινγκ
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου