Υλικά για 2-4 άτομα
3 πλευρές από φιλέτο κοτόπουλου, κομμένο σε κύβους
2 σκελίδες σκόρδο σπασμένες
2 κουταλιές μουστάρδα με σπόρια
Χυμό από 1 πορτοκάλι
αλάτι
πιπέρι
400 γραμμάρια πένες
1 κουταλιά της σούπας ελιές καθαρισμένες
1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
1/2 αβοκάντο κομμένο σε κύβους
2 κουταλιές ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο σπασμένες
2 κουταλιές μουστάρδα με σπόρια
Χυμό από 1 πορτοκάλι
αλάτι
πιπέρι
400 γραμμάρια πένες
1 κουταλιά της σούπας ελιές καθαρισμένες
1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
1/2 αβοκάντο κομμένο σε κύβους
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Εκτέλεση Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε νερό και βράζουμε τις πένες για 8 λεπτά.
Στη συνέχεια, 4 λεπτά πριν τις στραγγίσουμε, ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα τα σπαράγγια να ζεματιστούν.
Ταυτόχρονα, ρίχνουμε λάδι σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το κοτόπουλο για 10 λεπτά και αλατοπιπερώνουμε.
Στη συνέχεια, ρίχνουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε. Αφού βγάλει το άρωμα του, ρίχνουμε το χυμό με τη μουστάρδα και ανακινούμε να πάει παντού το μείγμα μας.
Κατόπιν στραγγίζουμε τα ζυμαρικά.
Ενώνουμε τις πένες με τις ελιές, τη ντομάτα και το αβοκάντο στο τηγάνι ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου