Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

Σουφλέ με μπρόκολο και ντομάτα

Υλικά για 2-4 άτομα 1 μεγάλο πακέτο φρυγανιές
1 λίτρο γάλα
2 κουταλιές βούτυρο
10 φέτες τυρί γκούντα
6 φέτες ζαμπόν


1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
½ μπρόκολο κομμένο σε κύβους
370 γραμμάρια τυρί γκούντα τριμμένο
4 αβγά


Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα ζεματάμε το μπρόκολο για 5 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει.
Σε ένα μεσαίο ταψί βάζουμε μια στρώση φρυγανιές βουτηγμένες στο γάλα, βουτυρώνουμε το ταψί και στρώνουμε το τυρί, το ζαμπόν, τη ντομάτα, το μπρόκολο. Ξαναβάζουμε φρυγανιές και τέλος, το τριμμένο τυρί.
Χτυπάμε το γάλα με τα αβγά και περιχύνουμε το σουφλέ.
Ψήνουμε το σουφλέ για περίπου 45 λεπτά στους 200 βαθμούς με αέρα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου