Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Πανακότα με γεύση μάνγκο

Υλικά Για 4-6 άτομα
Μισό λίτρο γάλα
Μισό κιλό κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
4 φύλλα ζελατίνης
250 γραμμάρια μάνγκο θρυμματισμένο στο μπλέντερ


150 γραμμάρια ζάχαρη
Μία βανίλια κάψουλα
100 γραμμάρια λικέρ amaretto


Εκτέλεση
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα όλα τα υλικά μαζί με τον θρυμματισμένο μάνγκο, εκτός από τα φύλλα ζελατίνας και τοποθετούμε στη φωτιά ανακατεύοντας σταδιακά μέχρι να βράσουν. Αποσύρουμε, μεταφέρουμε το μείγμα περιεχόμενο σε άλλο σκεύος και προσθέτουμε τα φύλλα ζελατίνας.
Ανακατεύουμε μέχρι η κρέμα γάλακτος να κρυώσει. Τοποθετούμε το σκεύος της κρέμας γάλακτος μέσα σε άλλο με παγάκια για να παγώσει γρηγορότερα και να αποκτήσει το γλυκό καλύτερη υφή. Βάζουμε στο ψυγείο για 5 ώρες.
Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου