Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το καρότο, το μαϊντανό και τον άνηθο και στο τέλος αλατοπιπερώνουμε.
Καθαρίζουμε τις κόκκινες πιπεριές από τα σποράκια και στη συνέχεια κόβουμε τα καπάκια.
Γεμίζουμε τις πιπεριές με το μείγμα της μαγιονέζας.
Από πάνω ρίχνουμε το τυρί και το βάζουμε στο φούρνο για 3-4 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.
Σερβίρουμε με λίγο μπαλσάμικο ξίδι.
Υλικά
Για 4-6 άτομα 1 φλυτζάνι μαγιονέζα
4 κόκκινες πιπεριές κομμένες από τα καπάκια
1 καρότο τριμμένο
2 κουταλές σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κουταλιές σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζάνι φέτα τριμμένη
ξίδι
μπαλσάμικο
αλάτι
πιπέρι
Καθαρίζουμε τις κόκκινες πιπεριές από τα σποράκια και στη συνέχεια κόβουμε τα καπάκια.
Γεμίζουμε τις πιπεριές με το μείγμα της μαγιονέζας.
Από πάνω ρίχνουμε το τυρί και το βάζουμε στο φούρνο για 3-4 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.
Σερβίρουμε με λίγο μπαλσάμικο ξίδι.
Υλικά
Για 4-6 άτομα 1 φλυτζάνι μαγιονέζα
4 κόκκινες πιπεριές κομμένες από τα καπάκια
1 καρότο τριμμένο
2 κουταλές σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κουταλιές σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζάνι φέτα τριμμένη
ξίδι
μπαλσάμικο
αλάτι
πιπέρι
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου