Υλικά Για 2-4 άτομα
1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα για κάθε τορτίγια 6 πίτες τορτίγιας 20 εκ. η καθεμία
1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
2 φιλέτα κοτόπουλου ψημένα και ψιλοκομμένα
1 μεγάλο αγγούρι κομμένο σε φέτες
6 φύλλα μαρουλιού
Εκτέλεση συνταγής
Στο πάγκο της κουζίνας αλατοπιπερώνουμε τα δύο φιλέτα κοτόπουλου και τα ψιλοκόβουμε σε κομματάκια. Ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κοτόπουλο σε ζεστό τηγάνι και τηγανίζουμε για 15 λεπτά απ' όλες τις μεριές.
Απλώνουμε τις τορτίγιας στον πάγκο της κουζίνας. Στη συνέχεια απλώνουμε από μια κουταλιά της σούπας από τη τονοσαλάτα σε κάθε πίτα τορτίγιας.
Πασπαλίζουμε ομοιόμορφα με το κοτόπουλο κομμένο σε φέτες, τη ψιλοκομμένη ντομάτα, τις φέτες από το αγγούρι και από ένα φύλλο μαρούλι. Έπειτα τυλίγουμε σε ρολό κάθε πίτα τορτίγιας προσεκτικά. Βάζετε στο ψυγείο 15 λεπτά και σερβίρετε.
1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα για κάθε τορτίγια 6 πίτες τορτίγιας 20 εκ. η καθεμία
1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
2 φιλέτα κοτόπουλου ψημένα και ψιλοκομμένα
1 μεγάλο αγγούρι κομμένο σε φέτες
6 φύλλα μαρουλιού
Εκτέλεση συνταγής
Στο πάγκο της κουζίνας αλατοπιπερώνουμε τα δύο φιλέτα κοτόπουλου και τα ψιλοκόβουμε σε κομματάκια. Ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κοτόπουλο σε ζεστό τηγάνι και τηγανίζουμε για 15 λεπτά απ' όλες τις μεριές.
Απλώνουμε τις τορτίγιας στον πάγκο της κουζίνας. Στη συνέχεια απλώνουμε από μια κουταλιά της σούπας από τη τονοσαλάτα σε κάθε πίτα τορτίγιας.
Πασπαλίζουμε ομοιόμορφα με το κοτόπουλο κομμένο σε φέτες, τη ψιλοκομμένη ντομάτα, τις φέτες από το αγγούρι και από ένα φύλλο μαρούλι. Έπειτα τυλίγουμε σε ρολό κάθε πίτα τορτίγιας προσεκτικά. Βάζετε στο ψυγείο 15 λεπτά και σερβίρετε.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου