Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Τορτίγιες με ζαμπόν, τυρί και φέτα

Υλικά για 4-6 άτομα 1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
4 φέτες τορτίγιες χωρίς λιπαρά
4 φέτες ζαμπόν και τυρί
1/2 φλιτζάνι (60 γραμμάρια) τυρί μοτσαρέλα
1/2 φλιτζάνι κομμένο σε κύβους ντομάτας


μαρούλι
1/4 φλιτζανιού ψιλοκομμένο ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι
1/4 φλιτζάνι (30 γραμμάρια) θρυμματισμένη φέτα


Εκτέλεση
Τοποθετούμε κάθε πίτα τορτίγια στον πάγκο της κουζίνας και πασπαλίζουμε με 1/4 φλιτζάνι μοτσαρέλα.
Ρίχνουμε 1/4 φλιτζάνι ντομάτα, 2 κουταλιές ελιές, 2 κουταλιές της σούπας φέτα, 1 φέτα ζαμπόν και τυρί, 1 φύλλο μαρούλι. Τυλίγουμε προσεκτικά την τορτίγια.
Τοποθετούμε τις τορτίγιες σε ένα ξύλο κοπής και τις κόβουμε στο μισό χρησιμοποιώντας ένα οδοντωτό μαχαίρι.
Επαναλάβετε τη διαδικασία με τις υπόλοιπες τορτίγιες.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου