Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Βάφλα με γεύση πορτοκάλι και μέλι

Υλικά Για 2-4 άτομα
ξύσμα 1 πορτοκάλι 1 βανίλια
1 κουταλιά λικέρ πορτοκάλι
2 κουταλιές ζάχαρη ή φρουκτόζη
1/4 κουταλάκι αλάτι
2 κουταλιές βούτυρο λιωμένο
2 κούπες αλεύρι

2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
2 κούπες γάλα
1 αυγό

Εκτέλεση συνταγής
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ. Ψεκάζουμε την βαφλιέρα με το ειδικό σπρέι λαδιού για να μην κολλήσει το μείγμα στη βαφλιέρα.
Παίρνουμε με την κουτάλα μείγμα και ρίχνουμε στην βουτυρωμένη βαφλιέρα και τις βγάζουμε μόλις χρυσίσουν. Αν δεν έχετε βαφλιέρα γίνονται σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο βούτυρο. Συνοδέψτε τις με μέλι και σμέουρα.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου