Υλικά Για 6-8 άτομα½ κόκκινη πιπεριά
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
250 ml γάλα
1 φακελάκι μπεσαμέλ σε σκόνη (εμπορίου)
250 γραμμάρια κιμά
200 γραμμάρια μπρόκολο
1 πακέτο ντοματίνια ψιλοκομμένα
1 κουταλιά της σούπας πελτέ
1 πρέζα απο αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι, κανέλα
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
250 ml γάλα
1 φακελάκι μπεσαμέλ σε σκόνη (εμπορίου)
250 γραμμάρια κιμά
200 γραμμάρια μπρόκολο
1 πακέτο ντοματίνια ψιλοκομμένα
1 κουταλιά της σούπας πελτέ
1 πρέζα απο αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι, κανέλα
Εκτέλεση Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζετε τον κιμά με το κρεμμύδι και την πιπεριά. Ρίχνουμε τα ντοματίνια και τον πελτέ και αφήνετε τον κιμά να σιγοβράσει για 20 λεπτά μέχρι να πει όλα του τα ζουμιά.
Βράζετε σε μια κατσαρόλα το μπρόκολο να μαλακώσει. Χτυπάτε το γάλα με την μπεσαμέλ. Σε ατομικά φορμάκια τοποθετείτε μια στρώση κιμά, ένα κομμάτι μπρόκολο και κλείνετε με μια στρώση μπεσαμέλ. Ψήνετε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου