Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Πέννες με τόνο και μπρόκολο

Υλικά για 2-4 άτομα

- 1 κουτί τόνο σε ηλιέλαιο
- 1/2 μπρόκολο ζεματισμένο
- 2 κούπες πέννες ζυμαρικό
- 200 γραμμάρια σκληρό τυρί τύπου κασέρι, κομμένο σε κύβους ή τριμμένο

- 200 ml κρέμα γάλακτος
- Αλάτι, πιπέρι
- Μαϊντανό

Εκτέλεση

  1. Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε ζεστό νερό και ζεματάμε το μπρόκολο για 5 λεπτά.
  2. Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βράζετε, σε αλατισμένο νερό τις πέννες για περίπου 8 λεπτά. Τα στραγγίζετε και ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο να μην κολλάνε.
  3. Σ’ ένα μεγάλο τηγάνι βάζετε τον τόνο στραγγισμένο, το μπρόκολο ζεματισμένο, την κρέμα γάλακτος, το σκληρό τυρί κομμένο σε κύβους ή τριμμένο.
  4. Τα αφήνετε για 1-2 λεπτά, κατόπιν ρίχνετε τις πέννες και σερβίρετε αμέσως.
  5.  
  6.  
  7.  
  8.  
  9.  
  10.  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου