3 πατάτες
2 πιπεριές
4 ντομάτες
3 κρεμμύδια
5 κολοκυθάκια
½ ποτήρι λευκό κρασί
1/3 κούπα ελαιόλαδο
λίγο αλάτι
πιπέρι
2 πιπεριές
4 ντομάτες
3 κρεμμύδια
5 κολοκυθάκια
½ ποτήρι λευκό κρασί
1/3 κούπα ελαιόλαδο
λίγο αλάτι
πιπέρι
Για το σουφλέ
- 4 αυγά
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1 κούπα κρέμα γάλακτος Ροδόπη
- 1 κούπα τυρί της αρεσκείας σας (όχι πολύ σκληρό)
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Πλένετε καλά τα λαχανικά και τα κόβετε σε λεπτές ροδέλες. Τα στρώνετε σε ένα πυρίμαχο σκεύος και τα περιχύνετε με λάδι. Τα αλατοπιπερώνετε.
- Τα βάζετε στο φούρνο να ψηθούν μέχρι να μαλακώσουν. Στο μεταξύ, χτυπάτε στο μπλέντερ τα αυγά με το ελαιόλαδο, την κρέμα γάλακτος Ροδόπη και το τυρί.
- Γύρω στα 20 λεπτά του ψησίματος, περιχύνετε με το μίγμα τα λαχανικά, σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και συνεχίζετε το ψήσιμο για 30' περίπου.
- Σερβίρετε το φαγητό ζεστό, με ψιλοκομμένο δυόσμο αν θέλετε.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου