Υλικά για 2-4 άτομα
Για το μοσχαράκι
- 1.200 γραμμάρια μοσχάρι κομμένο σε κύβους
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 πιπεριά μεγάλη καυτερή ψιλοκομμένη χωρίς τους σπόρους
- 2 πιπεριές κόκκινες γλυκές
- 1 κουταλιά του γλυκού τσίλι σκόνη
- 2 κουταλιές του γλυκού κύμινο
- λουκάνικο χωριάτικο κομμένα σε μικρά κομμάτια
- 1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη ξερή
- 1 κονσέρβα κον-κασέ
- 2 κύβοι ζωμό βοδινό
- 1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια στραγγισμένα και πλυμένα
- αλάτι
- ελαιόλαδο
Για το σερβίρισμα
- Ένταμ ή γραβιέρα
- Μακαρόνια πέννες βρασμένες
Για το μοσχαράκι
- 1.200 γραμμάρια μοσχάρι κομμένο σε κύβους
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 πιπεριά μεγάλη καυτερή ψιλοκομμένη χωρίς τους σπόρους
- 2 πιπεριές κόκκινες γλυκές
- 1 κουταλιά του γλυκού τσίλι σκόνη
- 2 κουταλιές του γλυκού κύμινο
- λουκάνικο χωριάτικο κομμένα σε μικρά κομμάτια
- 1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη ξερή
- 1 κονσέρβα κον-κασέ
- 2 κύβοι ζωμό βοδινό
- 1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια στραγγισμένα και πλυμένα
- αλάτι
- ελαιόλαδο
Για το σερβίρισμα
- Ένταμ ή γραβιέρα
- Μακαρόνια πέννες βρασμένες
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου