skip to main
|
skip to sidebar
Καρμπονάρα με κοτόπουλο
Υλικά για 2-4 άτομα
- 150 γραμμάρια σπαγγέτι
- 2 στήθη κοτόπουλου, ψιλοκομμένα
- 30-40 γραμμάρια ψιλοκομμένο ζαμπόν ή γαλοπούλα
- Μισό κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 100 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 1,5% λιπαρά
- 1 κύβο ζωμό κοτόπουλο
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε το ζωμό σε μια κατσαρόλα με λίγο βραστό νερό και
προσθέστε τα μακαρόνια. Μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν για περίπου 10
λεπτά.
- Ψεκάστε με λίγο ελαιόλαδο το τηγάνι και τηγανίστε το κοτόπουλο μέχρι
να πάρει χρώμα για 5 λεπτά. Προσθέστε το κρεμμύδι, μέχρι αυτό να
μαλακώσει.
- Στραγγίζετε τα μακαρόνια. Ανακατεύετε το κοτόπουλο, το κρεμμύδι, το
ζαμπόν και την κρέμα γάλακτος και ρίχνετε τα ζυμαρικά μέσα
ανακατεύοντας.
- Πασπαλίστε με μαύρο πιπέρι, σερβίρετε και απολαύστε.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου