Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Παπαρδέλες με μανιτάρια στο φούρνο

Υλικά για 2-4 άτομα

  • 500 γραμμάρια παπαρδέλες
  • 200 γραμμάρια τυρί του τόστ κομμένο σε κομματάκια
  • 250 γραμμάρια κεφαλογραβιέρα κομμένη σε κομματάκια
  • 250 γραμμάρια μπέικον κομμένο σε κομμάτια
  • 250 γραμμάρια μανιτάρια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • 250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 15% λιπαρά

Εκτέλεση

  1. Σε μια κατσαρόλα βράζετε τις παπαρδέλες για περίπου 8 λεπτά σε αλατισμένο νερό περίπου 1 κουταλιά της σούπας αλάτι και στη συνεχεία τις στραγγίζετε καλά.
  2. Τις βάζετε σε πυρίμαχο σκεύος, ραντίζετε με ελαιόλαδο και ανακατεύετε.
  3. Ρίχνετε την κεφαλογραβιέρα, το έμενταλ, το μπέικον και τα μανιτάρια και ανακατεύετε καλά με πιρούνι.
  4. Περιχύνετε με την κρέμα γάλακτος και ψήνετε στους 200 βαθμούς στην αντίσταση για 30 λεπτά, έως ότου λιώσουν τα τυριά και σχηματιστεί ελαφριά κρούστα.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου