Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Σαλάτα καπριτσιόζα

Υλικά για 4-6 άτομα

  • Μισό κιλό κοφτό μακαρονάκι
  • 100 γραμμάρια μπέικον
  • 4 βραστά αβγά
  • 3 κόκκινες πιπεριές τουρσί
  • 10 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 2 κλωναράκια άνηθο
  • 3 κλωναράκια σέλινο
  • 2 φλιτζάνια μαγιονέζα
  • 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Ψιλοκόβετε τα κρεμμυδάκια, το σέλινο, τον άνηθο και τις πιπεριές και τα βάζετε σε μπολ όπου έχετε ρίξει τα βρασμένα μακαρόνια.
  2. Τηγανίζετε το μπέικον μέχρι να γίνει τραγανό. Το κόβετε σε μικρά κομματάκια και το προσθέτετε στη σαλάτα όπως και τα αβγά, τα οποία προηγουμένως έχετε κόψει σε λεπτές φέτες.
  3. Ανακατεύετε καλά σε ένα μπολ τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και το αλατοπίπερο και περιχύνετε τη σαλάτα.
  4. Αφήνετε στο ψυγείο για μερικές ώρες και σερβίρετε.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου