Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Λαχταριστά τρουφάκια


Βάζουμε το γάλα στη φωτιά και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε την κουβερτούρα και τη μαργαρίνη. Ανακατεύουμε καλά ώστε να διαλυθούν όλα τα υλικά και να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για τουλάχιστον
1 ώρα, ώστε να δέσει και να γίνει σφικτό. Κατόπιν παίρνουμε λίγο με το κουταλάκι του γλυκού και φτιάχνουμε μικρά μπαλάκια.
Βάζουμε σ' ένα πιάτο την τρούφα, ρίχνουμε μέσα τα μπαλάκια και τα γυρνάμε ώστε η τρούφα να κολλήσει γύρω τους.
Τοποθετούμε τα τρουφάκια σε χάρτινες θηκούλες και στο ψυγείο!

Υλικά
200 γραμμάρια τρούφα
200 γραμμάρια κουβερτούρα
50 γραμμάρια μαργαρίνη
100 ml γάλα σόγιας με βανίλια
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου