Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017

Ντοματόσουπα με τραχανά

Υλικά Για 4-6 άτομα
Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε τον ζωμό λαχανικών και όσο είναι ακόμα κρύος ρίχνετε μέσα τον τραχανά. Ανακατεύετε καλά και αφήνετε το μείγμα να έρθει σε βρασμό για περίπου 30 λεπτά.
Ρίχνετε μέσα την ψιλοκομμένη ντομάτα και
 





τον πελτέ. Βράζετε υπομονετικά το μείγμα μέχρι να φουσκώσει ο τραχανάς και να χυλώσει η σούπα με ανοικτό το καπάκι και αλατίζετε ελαφρά τη σούπα.
Μόλις ο τραχανάς χυλώσει καλά , ανακατεύετε και σερβίρετε τη σούπα ζεστή στα πιάτα.



Υλικά
1 λίτρο ζωμό λαχανικών εμπορίου
1 νεροπότηρο ξινό τραχανά
1 κουταλιά της σούπας πελτέ
1 νεροπότηρο φρέσκια ντομάτα ψιλοκομμένη
Αλάτι
Πιπέρι

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου