Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017

Μακαρονόπιτα ανοιχτή

Υλικά για 4-6 άτομα Μισό κιλό μακαρόνια μισοβρασμένα
Μισό πακέτο φύλλα κρούστας
Μισό λίτρο γάλα
4 αυγά
250 γραμμάρια φέτα τριμμένη



100 γραμμάρια κίτρινο τυρί τριμμένο
Βούτυρο πρόβειο λιωμένο
Αλατοπίπερο


Εκτέλεση
Σε αλατισμένο νερό βράζουμε τα μακαρόνια ίσα - ίσα να μαλακώσουν λίγο. Στρώνουμε 4 φύλλα σε ταψί βουτυρώνοντας τα ένα - ένα. Απλώνουμε τα μακαρόνια και αναμειγνύουμε με τη φέτα. Χτυπάμε σε ένα μπολ το γάλα με τα αυγά και το αλατοπίπερο και περιχύνουμε τα μακαρόνια με το μείγμα.
Πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί και ψήνουμε στο φούρνο για 30 λεπτά της ώρας στους 180 βαθμούς.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου