Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017

Πέννες με κρέμα γάλακτος και μπρόκολο

Υλικά για 2-4 άτομα 500 γραμμάρια πέννες
1μέτριο μπρόκολο
2 καρότα, σε λεπτές φέτες
200 γραμμάρια κασέρι τριμμένο ή κομμένο σε κύβους




Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι


Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, βράζετε το μπρόκολο για περίπου 7 λεπτά. Το βγάζετε και στο ίδιο νερό βράζετε τις πέννες για 10 λεπτά περίπου και στραγγίζετε.
Σ’ ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρετε τα καρότα. Προσθέτετε τις πέννες, την κρέμα γάλακτος, το αλατοπίπερο και το μπρόκολο και σοτάρετε για ½ λεπτό ακόμη.
Τα σερβίρετε σ’ ένα μπολ και στο τέλος γαρνίρετε με κασέρι τριμμένο ή κομμένο σε κύβους.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου