Υλικά για 4-6 άτομα
500 γραμμάρια κιμάς γαλοπούλας
50 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά
3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κουταλιά κάρυ
1 ασπράδι αυγού
3 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
1 κουτί ντοματοχυμό
1 πακέτο μακαρόνια σπαγγέτι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και τα ζυμώνουμε μέχρι να ενοποιηθούν.
Πλάθουμε σε μικρούς κεφτέδες και τους τοποθετούμε στο πάτο τις κατσαρόλας με λίγο ελαιόλαδο, ρίχνουμε από πάνω τον τοματοχυμό και αφηνουμε να μαγειρευτούν για 45 λεπτά σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας τακτικά για να μην κολλήσει το φαγητό στη κατσαρόλα, αν χρειαστεί ρίχνουμε και λίγο νερό.
Σε άλλη κατσαρόλα βράζουμε τα μακαρόνια για 8 λεπτά και όταν είναι έτοιμα και τα κεφτεδάκια σερβίρουμε.
500 γραμμάρια κιμάς γαλοπούλας
50 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά
3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κουταλιά κάρυ
1 ασπράδι αυγού
3 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
1 κουτί ντοματοχυμό
1 πακέτο μακαρόνια σπαγγέτι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και τα ζυμώνουμε μέχρι να ενοποιηθούν.
Πλάθουμε σε μικρούς κεφτέδες και τους τοποθετούμε στο πάτο τις κατσαρόλας με λίγο ελαιόλαδο, ρίχνουμε από πάνω τον τοματοχυμό και αφηνουμε να μαγειρευτούν για 45 λεπτά σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας τακτικά για να μην κολλήσει το φαγητό στη κατσαρόλα, αν χρειαστεί ρίχνουμε και λίγο νερό.
Σε άλλη κατσαρόλα βράζουμε τα μακαρόνια για 8 λεπτά και όταν είναι έτοιμα και τα κεφτεδάκια σερβίρουμε.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου