Υλικά
1 φλυτζάνι μαγοινέζα
1/2 φλυτζάνι καρύδια σπασμένα
4 κόκκινες μεγάλες πιπεριές
1 καρότο τριμμένο
2 κουταλές σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κουταλιές σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζάνι γκούντα τριμμένο
ξίδι μπαλσάμικο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα καρύδια, τις ψιλοκομμένες πιπεριές, το καρότο, το μαϊντανό και τον άνηθο και στο τέλος αλατοπιπερώνουμε.
Καθαρίζουμε τις πράσινες πιπεριές από τα σποράκια και στη συνέχεια τις κόβουμε κάθετα.
Γεμίζουμε τις πιπεριές με το μείγμα της μαγιονέζας.
Από πάνω ρίχνουμε το τυρί και το βάζουμε στο φούρνο για 3-4 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.
Σερβίρουμε με λίγο μπαλσάμικο ξίδι.
Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά
1 φλυτζάνι μαγοινέζα
1/2 φλυτζάνι καρύδια σπασμένα
4 κόκκινες μεγάλες πιπεριές
1 καρότο τριμμένο
2 κουταλές σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κουταλιές σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζάνι γκούντα τριμμένο
ξίδι μπαλσάμικο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα καρύδια, τις ψιλοκομμένες πιπεριές, το καρότο, το μαϊντανό και τον άνηθο και στο τέλος αλατοπιπερώνουμε.
Καθαρίζουμε τις πράσινες πιπεριές από τα σποράκια και στη συνέχεια τις κόβουμε κάθετα.
Γεμίζουμε τις πιπεριές με το μείγμα της μαγιονέζας.
Από πάνω ρίχνουμε το τυρί και το βάζουμε στο φούρνο για 3-4 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.
Σερβίρουμε με λίγο μπαλσάμικο ξίδι.
Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου