Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017

Ψωμί με σολομό και γιούρτι

Υλικά για 2 άτομα
2 φέτες τόστ
1 καρότο
½ φινόκιο
1 φλιτζάνι λάχανο ψιλοκομμένο
2 φέτες καπνιστός σολωμός
1 κουταλιά άνηθο ψιλοκομμένο


2 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού
½ κεσεδάκι γιαούρτι
αλάτι
πιπέρι


Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε το λάχανο και το φινόκιο.

Καθαρίζουμε το καρότο και το κόβουμε από το χοντρό μέρος του τρίφτη.
Βάζουμε σε ένα μπολ ½ κεσεδάκι γιαούρτι, 2 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού, το φινόκιο, το λάχανο και το καρότο.

Προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο άνηθο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.
Απλώνουμε στον πάγκο της κουζίνας 2 φέτες τοστ και μοιράζουμε πάνω στην επιφάνεια τους το σολωμό και το μείγμα λαχανικών.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου