Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

Φαρφάλες με ανθότυρο και μανιτάρια

Υλικά για 2-4 άτομα 500 γραμμάρια φαρφάλες
2 σκελίδες σκόρδο
200 γραμμάρια ανθότυρο
5 λωρίδες μπέικον
100 γραμμάρια μανιτάρια
Λίγο μαϊντανό



Αλάτι
Πιπέρι


Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζετε τις φαρφάλες για περίπου 10 λεπτά. Τις στραγγίζετε και ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο για να μην κολλάνε.
Σ’ ένα τηγάνι, με ελάχιστο λάδι, ρίχνετε το τριμμένο σκόρδο, τα μανιτάρια, το μπέικον, τις φαρφάλες, το τριμμένο ανθότυρο και το αλατοπίπερο.
Αφού ανακατέψετε, σερβίρετε αμέσως.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου