Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Σαλάτα με ρύζι και λαχανικά

Υλικά Για 2-4 άτομα -3 φλιτζάνια βρασμένο κρύο ρύζι
-4 τομάτες σε κύβους
-3 κουταλιές της σούπας τριμμένη φέτα
-5 ψιλοκομμένα φιλέτα αντσούγιας προαιρετικά
-1 χούφτα ψιλοκομμένες πράσινες ελιές


-1 χούφτα ψιλοκομμένο μαϊντανό

-1 χούφτα ψιλοκομμένη κάππαρη
-1 χούφτα ρόκα χοντροκομμένη
-1 κουταλάκι της σούπας τριμμένο φιστίκι Αιγίνης
-Ελαιόλαδο
-Ξίδι


Τρόπος παρασκευής - Εκτέλεση συνταγής
Βράζουμε το ρύζι σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά και στραγγίζουμε. Ανακατεύουμε τα υλικά και μετά πασπαλίζουμε το φιστίκι.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου