Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Ριζότο με καρότο και κρεμμύδι


Υλικά Για 2-4 άτομα
-2 φλιτζάνι τσαγιού ρύζι
-50 γραμμάρια τριμμένο καρότο
-1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-Μισό φλιτζάνι άσπρο κρασί
-Παρμεζάνα

-Μισό φλιτζάνι μαργαρίνη με ελαιόλαδο
-Αλάτι
-Πιπέρι
 


Εκτέλεση συνταγής
Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το καρότο στη μαργαρίνη με το ελαιόλαδο για λίγα λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε το κρασί, αλάτι, πιπέρι και όταν το κρασί εξατμιστεί, ρίχνουμε 4 φλιτζάνια τσαγιού βραστό νερό.
Μόλις αρχίσουν να βράζουν, ρίχνουμε το ρύζι και το αφήνουμε για 20 λεπτά περίπου να σιγοβράζει. Στο τέλος προσθέτουμε μπόλικη παρμεζάνα και μαργαρίνη.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου