Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Τορτελίνια με σπαράγγια και κοτόπουλο

Υλικά για 4-6 άτομα
- 250 γραμμάρια τορτελίνια
- 1 ματσάκι σπαράγγια μεσαίου μεγέθους, περίπου 1 κιλό
- 1 φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε κύβους
- Ξύσμα από ένα λεμόνι
- 2 κουταλάκια του γλυκού θυμάρι


- 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
- 1 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 κουταλιά του γλυκού βούτυρο


Εκτέλεση
  1. Πρώτα θα ετοιμάσουμε τη σάλτσα για τα ζυμαρικά μας. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα τορτελίνια μας για 15 λεπτά σε αλατισμένο νερό και μετά στραγγίζουμε.
  2. Ζεσταίνουμε λίγο βούτυρο σε τηγάνι. Στη συνέχεια παίρνουμε το κοτόπουλο και το κόβουμε σε κύβους και το σοτάρουμε για 4 λεπτά από κάθε πλευρά.
  3. Στη συνέχεια ρίχνουμε στο τηγάνι τα καθαρισμένα σπαράγγια, το ξύσμα λεμονιού, τα μυρωδικά, αλάτι και τα τορτελίνια μας. Ανακατεύουμε μαζί με το κοτόπουλο μια γύρα ακόμα και σερβίρουμε.
  4.  
  5.  
  6.  
  7.  
  8.  
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου