500 γρ. φιλέτο από στήθος γαλοπούλας (ή κοτόπουλου), κομμένα σε φέτες
150γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
2 αυγά
Φρυγανιά τριμμένη
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κουταλιά σούπας ρίγανη φρέσκια
200ml κρέμα γάλακτος Ροδόπη
½ φλιτζάνι λευκό κρασί
1/3 κουταλιά γλυκού μοσχοκάρυδο
Αλάτι
Πιπέρι
150γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
2 αυγά
Φρυγανιά τριμμένη
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κουταλιά σούπας ρίγανη φρέσκια
200ml κρέμα γάλακτος Ροδόπη
½ φλιτζάνι λευκό κρασί
1/3 κουταλιά γλυκού μοσχοκάρυδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
- Αλατοπιπερώνουμε τις φέτες γαλοπούλας. Τα περνάμε από το αβγό και μετά από την τριμμένη φρυγανιά και τα τηγανίζουμε σε σιγανή φωτιά περίπου για 15 λεπτά.
- Μόλις ροδοκοκκινίσουν και δούμε ότι έχουν ψηθεί σβήνουμε το φαγητό με το κρασί και προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά (μανιτάρια-κρέμα γάλακτος Ροδόπη-ρίγανη-μοσχοκάρυδο).
- Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν και είναι έτοιμα.
- Συνοδέψτε το με ρύζι ή πατάτες τηγανητές.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου