Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικο αρνάκι στη λαδόκολλα

Υλικά για 2-4 άτομα

αλάτι
πιπέρι
4 φύλλα λαδόκολλα
σπάγκο
2 κιλά αρνίσιο μπούτι
4 σκελίδες σκόρδο







Εκτέλεση

  1. Πλένουμε και στραγγίζουμε το μπουτάκι από το αρνί. Το τρυπάμε με μαχαίρι και ρίχνουμε μέσα αλάτι, πιπέρι και ½ σκελίδα σκόρδο σε κάθε τρύπα.
  2. Το τυλίγουμε καλά με τις λαδόκολλες -μία κάθε φορά- και το δένουμε σφιχτά με σπάγκο. Το βάζουμε πάνω σε μια λαμαρίνα και το ψήνουμε σε φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 3 ώρες και 30 λεπτά.
  3. Προσέχουμε στο δίπλωμα του πακέτου για να μη χάσει τα υγρά του και στεγνώσει.
  4.  
  5.  
  6.  
  7.  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου