Μισό φλιτζάνι βούτυρο
2 φλιτζάνια ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο τριμμένο
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
2 φλιτζάνια ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο τριμμένο
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Εκτέλεση
- Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι, ενώ σε ένα μικρό μπολ αναμιγνύουμε τη ζάχαρη, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και το αλάτι.
- Προσθέτουμε τις πατάτες σε ένα μεγάλο ταψί και περιχύνουμε με το βούτυρο, ρίχνουμε από πάνω το μείγμα ζάχαρης και ανακατεύουμε.
- Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο το ταψί, μειώνουμε τη θερμοκρασία του φούρνου στους 160 βαθμούς και αφήνουμε να μαγειρευτούν οι πατάτες μέχρι να μαλακώσουν, για 1 ώρα περίπου.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου