1 3/4 κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/3 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1/2 κουταλιά του γλυκού σόδα
1/2 κουταλιά του γλυκού αλάτι
1 κούπα ψηφίδες σοκολάτας
1/4 κούπας καρύδια χοντροαλεσμένα
1/2 κούπας μαργαρίνη
1/2 κούπας μέλι
1 μεγάλο αβγό
1-2 βανίλιες
1/3 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1/2 κουταλιά του γλυκού σόδα
1/2 κουταλιά του γλυκού αλάτι
1 κούπα ψηφίδες σοκολάτας
1/4 κούπας καρύδια χοντροαλεσμένα
1/2 κούπας μαργαρίνη
1/2 κούπας μέλι
1 μεγάλο αβγό
1-2 βανίλιες
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ χτυπάμε μαργαρίνη και μέλι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το αβγό και τη βανίλια και αναμειγνύουμε καλά. Κοσκινίζουμε αλεύρι, μπέικιν πάουντερ, σόδα και αλάτι σε μπολ.
- Τα προσθέτουμε στο πρώτο μείγμα με το μέλι και τα ξανά ανακατεύουμε με το σύρμα μας. Προσθέτουμε τις ψηφίδες και τα καρύδια και ανακατεύουμε.
- Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα. Με τη βοήθεια ενός μικρού κουταλιού βγάζουμε κουταλιές ζύμης σε ταψί.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν ελαφρά τριγύρω οι άκρες.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου