Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Κυπριακή σεφταλιά

Υλικά για 4-6 άτομα

1 κιλό κιμά χοιρινό και βοδινό
3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
4 κουταλιές αλεσμένη φρυγανιά








Δυόσμος
Κανέλα
Αλάτι
Πιπέρι
Μισό ποτήρι νερό παγωμένο
1 μπόλια

Εκτέλεση

  1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά πολύ καλά και αφήνουμε περίπου 2 ώρες να ενωθούν οι γεύσεις. Ξεπλένουμε καλά την μπόλια και τυλίγουμε τα σεφταλιά.
  2. Σιγοψήνουμε στα κάρβουνα, σε μέτρια φωτιά.
  3.  
  4.  
  5.  
  6.  
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου