Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Μακαρονοσαλάτα με μαρούλι

Υλικά για 2-4 άτομα

350 γραμμάρια μακαρόνια ριγκατόνι ή ζυμαρικά της επιλογής σας
2 φύλλα μαρουλιού κομμένα σε λεπτές λωρίδες
Μία κονσέρβα τόνος


 


200 γραμμάρια καλαμπόκι

Δύο κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
100 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι
50 γραμμάρια κάππαρη
Μία κουταλιά της σούπας κέτσαπ
1 κουταλάκι του γλυκού ταμπάσκο
4 φύλλα μαρουλιού για γαρνιτούρα

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά για 8 λεπτά, τα στραγγίζουμε καλά και σε ένα μπολ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
  2. Ανακατεύουμε πολύ καλά και βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει.
  3.  
  4.  
  5.  
  6.  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου