350 γραμμάρια μακαρόνια ριγκατόνι ή ζυμαρικά της επιλογής σας
2 φύλλα μαρουλιού κομμένα σε λεπτές λωρίδες
Μία κονσέρβα τόνος
200 γραμμάρια καλαμπόκι
Δύο κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
100 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι
50 γραμμάρια κάππαρη
Μία κουταλιά της σούπας κέτσαπ
1 κουταλάκι του γλυκού ταμπάσκο
4 φύλλα μαρουλιού για γαρνιτούρα
2 φύλλα μαρουλιού κομμένα σε λεπτές λωρίδες
Μία κονσέρβα τόνος
200 γραμμάρια καλαμπόκι
Δύο κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
100 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι
50 γραμμάρια κάππαρη
Μία κουταλιά της σούπας κέτσαπ
1 κουταλάκι του γλυκού ταμπάσκο
4 φύλλα μαρουλιού για γαρνιτούρα
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα ζυμαρικά για 8 λεπτά, τα στραγγίζουμε καλά και σε ένα μπολ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά και βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου