Υλικά για 2-4
άτομα 350 γραμμάρια μακαρόνια ριγκατόνι ή ζυμαρικά της επιλογής σας 2 φύλλα μαρουλιού κομμένα σε λεπτές λωρίδες Μία κονσέρβα
τόνος 200 γραμμάρια καλαμπόκι Δύο κουταλιές της σούπας μαγιονέζα 100 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι 50 γραμμάρια κάππαρη Μία κουταλιά της σούπας κέτσαπ 1 κουταλάκι του γλυκού ταμπάσκο 4 φύλλα μαρουλιού για γαρνιτούρα
Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά για 8 λεπτά, τα στραγγίζουμε καλά και σε ένα μπολ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε πολύ καλά και βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει.
άτομα 350 γραμμάρια μακαρόνια ριγκατόνι ή ζυμαρικά της επιλογής σας 2 φύλλα μαρουλιού κομμένα σε λεπτές λωρίδες Μία κονσέρβα
τόνος 200 γραμμάρια καλαμπόκι Δύο κουταλιές της σούπας μαγιονέζα 100 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι 50 γραμμάρια κάππαρη Μία κουταλιά της σούπας κέτσαπ 1 κουταλάκι του γλυκού ταμπάσκο 4 φύλλα μαρουλιού για γαρνιτούρα
Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά για 8 λεπτά, τα στραγγίζουμε καλά και σε ένα μπολ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε πολύ καλά και βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου