Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Καρμπονάρα με κοτόπουλο

Υλικά για 2-4 άτομα

150 γραμμάρια σπαγγέτι
2 στήθη κοτόπουλου, ψιλοκομμένα
30-40 γραμμάρια ψιλοκομμένο ζαμπόν ή γαλοπούλα

Μισό κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
100 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 1,5% λιπαρά
1 κύβο ζωμό κοτόπουλο

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε το ζωμό σε μια κατσαρόλα με λίγο βραστό νερό και προσθέστε τα μακαρόνια. Μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν για περίπου 10 λεπτά.
  2. Ψεκάστε με λίγο ελαιόλαδο το τηγάνι και τηγανίστε το κοτόπουλο μέχρι να πάρει χρώμα για 5 λεπτά. Προσθέστε το κρεμμύδι, μέχρι αυτό να μαλακώσει.
  3. Στραγγίζετε τα μακαρόνια. Ανακατεύετε το κοτόπουλο, το κρεμμύδι, το ζαμπόν και την κρέμα γάλακτος και ρίχνετε τα ζυμαρικά μέσα ανακατεύοντας.
  4. Πασπαλίστε με μαύρο πιπέρι, σερβίρετε και απολαύστε.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου