Υλικά για 2-4 άτομα
600 γραμμάρια χοιρινό φιλέτο160 γραμμάρια τυρί κρέμα
1 κουταλιά του γλυκού πάπρικα
1 κουταλιά του γλυκού κουρκουμά
βούτυρο για το ταψί
λάδι για το τηγάνισμα
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
- Αλείψτε το χοιρινό φιλέτο με ένα μείγμα από πάπρικα, τυρί κρέμα, κουρκουμά, πιπέρι και αλάτι και έπειτα τσιγαρίστε το σε ένα τηγάνι με καυτό λάδι.
- Τυλίξτε με αλουμινόχαρτο και συνεχίστε το ψήσιμο στο φούρνο στους 180 βαθμούς στο πρόγραμμα με αντιστάσεις πάνω και κάτω για 20 λεπτά.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου