Υλικά για 2 -4 άτομα
500 γραμμάρια σπαγγέτι2 κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές λωρίδες
200 γραμμάρια τυρί κασέρι (τριμμένο ή κομμένο σε κύβους)
Αλάτι, πιπέρι
Μαϊντανό (προαιρετικά)
Ξύσμα λεμονιού
Λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Με έναν αποφλοιωτή λαχανικών κόβετε τα κολοκυθάκια σε λεπτές λωρίδες. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε το σπαγγέτι, για 10 λεπτά περίπου.
- Σ’ ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρετε για 5 λεπτά τα κολοκυθάκια. Προσθέτετε μια κουταλιά σούπας από το νερό στο οποίο έβρασαν τα μακαρόνια. Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι.
- Κατόπιν προσθέτετε το σπαγγέτι, το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύετε. Γαρνίρετε με τυρί τριμμένο κασέρι.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου