Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Μια αλoιφή για το ψωμί με άρωμα Ελλάδας

Τρόπος παρασκευής - Εκτέλεση συνταγής
Αφήνουμε τη φέτα σε παγωμένο νερό μέσα στο ψυγείο για μισή ώρα.
Στη συνέχεια την τρίβουμε και την ρίχνουμε στο μίξερ.








Χτυπάμε μαζί με το λάδι που προσθέτουμε σταδιακά μέχρι να γίνει αλοιφή.
Προσθέτουμε το ούζο, το πιπέρι και χτυπάμε και πάλι.
Αφήνουμε για δύο ώρες το μείγμα στο ψυγείο και πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο.


Υλικά 400 γραμμάρια σκληρή φέτα
1 κουταλιά της σούπας ούζο
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Λίγο πιπέρι
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου