Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Φτιάξτε εύκολα σπιτικό παγωτό

Υλικά

  • 1 κουτί σαντιγί σε σκόνη
  • 1 μεγάλο κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • 1 φυτική κρέμα γάλακτος
  • 1 βανίλια

  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαστίχα Χίου σε σκόνη

Εκτέλεση


  1. Χτυπάμε στο μίξερ τη σαντιγί, το ζαχαρούχο γάλα, τη φυτική κρέμα γάλακτος. Προσθέτουμε τη μαστίχα Χίου, τη βανίλια και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά.
  2. Βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη για 8-10 ώρες.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου