Κυριακή, 22 Μαΐου 2016

Ντάκος με ανθότυρο και μέλι

Υλικά για 2-4 άτομα:
Σπάτε τους ντάκους σε μικρά κομμάτια και βρέχετε με νερό. Πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη. Ανακατεύετε το ανθότυρο με την κρέμα 

γάλακτος και την άχνη ζάχαρη μέχρι να γίνει μια μούς.
Σε μια κούπα στρώνετε τα παξιμάδια, καλύπτετε με το μείγμα της μυζήθρας και περιχύνετε με μέλι και σερβίρουμε!

Υλικά 

5 ντάκους
άχνη ζάχαρη
ανθότυρο
Κρέμα γάλακτος
Μέλι

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου