Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Αυγόφετες

Υλικά για 4 άτομα:
Μουσκεύουμε καλά τις φέτες μέσα στο γάλα και τις περνάμε στο χτυπημένο αυγό. Τις τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές και 

τις σερβίρουμε ζεστές πασπαλισμένες με κανέλα και περιχυμένες με σιρόπι που θα φτιάξουμε βράζοντας 2 κούπες ζάχαρη και 2 κούπες νερό με λίγο λεμόνι για 5 λεπτά σε δυνατή φωτιά. 


Υλικά
2 μικρές φρατζόλες ψωμί σε φέτες
3 κούπες γάλα καυτό
4 αυγά χτυπημένα
Καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα
Κανέλα


Για το σιρόπι
2 κούπες ζάχαρη
Λίγος χυμός ενός λεμονιού
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου