Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Πιπεριές σουφλέ

Ένα πιάτο στο οποίο δε θα μπορέσει να αντισταθεί κανείς!
Υλικά
Για 6 άτομα
1 κιλό κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης
1 κιλό πράσινες πιπεριές
350 γραμμάρια μπέικον ψιλοκομμένο


400 γραμμάρια κίτρινα τυριά που λιώνουν
1 δόση μπεσαμέλ
Kέτσαπ

Τρόπος παρασκευής - Εκτέλεση συνταγής

Ψήνουμε τις κόκκινες πιπεριές και τις ξεφλουδίζουμε. Τηγανίζουμε τις πράσινες πιπεριές και τις βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Αλείφουμε το ταψί με κέτσαπ και στρώνουμε τις ψιλοκομμένες, κόκκινες πιπεριές. Από πάνω στρώνουμε τα τριμμένα κίτρινα τυριά, ύστερα το μπέικον, μετά τις στραγγισμένες πράσινες πιπεριές.Τέλος, από πάνω στρώνουμε την μπεσαμέλ.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η μπεσαμέλ.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου