Σάββατο, 16 Απριλίου 2016

Ταλιατέλες με μανούρι και σπανάκι

Υλικά Για 2-4 άτομα
Βράζετε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό και στραγγίζετε. Μην τις αφήσετε να μαλακώσουν πολύ, είναι καλό να μείνουν al dente. Σε μια κατσαρόλα με
λίγο νερό, στο οποίο έχετε διαλύσει τον κύβο λαχανικών, βράζετε το σπανάκι και το πράσο.
Στη συνέχεια προσθέτετε το βούτυρο. Αποσύρετε από τη φωτιά και ρίχνετε μέσα στο μείγμα το μανούρι. Ανακατεύετε πολύ καλά.
Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και ρίχνετε όλο το μείγμα σε μια βαθιά πιατέλα, αφού το αναμείξετε με τις ταλιατέλες.


1 πακέτο ταλιατέλες
1 φλιτζάνι τσαγιού σπανάκι ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι τσαγιού πράσο ψιλοκομμένο
1 κύβος λαχανικών
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη
250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
1 ¼ φλιτζάνι τσαγιού μανούρι
¼ κουταλιά του γλυκού πιπέρι

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου