Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Χοιρινά φιλέτα με μπύρα και μουστάρδα

Υλικά για 2-4 άτομα 200 ml μπύρα ξανθιά
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι ξερό
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
1 ½ πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
½ ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό
Ανάλογο αλάτι, πιπέρι

 


 


300 γραμμάρια μουστάρδα
800 γραμμάρια χοιρινά φιλετάκια
100 γραμμάρια μαργαρίνη


Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι τοποθετούμε τα χοιρινά φιλέτα και τα αλατοπιπερώνουμε. Στη συνέχεια, ρίχνουμε τη μαργαρίνη και τα ζεσταίνουμε καλά. Κατόπιν, τα σοτάρουμε και προσθέτουμε την πιπεριά, το κρεμμύδι και το σκόρδο.

Σβήνουμε με τη μπύρα, αφήνουμε να τραβηχτούν λίγο τα υγρά και προσθέτουμε τη μουστάρδα.
Στο μεταξύ, εάν η σάλτσα σφίξει, προσθέστε λίγη μπύρα ακόμη και αφήνουμε να μαγειρευτούν για 20 λεπτά. Όταν είναι έτοιμα, γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου