Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

Κοτόπουλο με νουντλς


Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το λάδι με το κρεμμύδι και το σκόρδο και το κοτόπουλο που το έχουμε τεμαχίσει και αφήνουμε  για 5 λεπτά να μέχρι να ροδίσουν. Αφού ροδίσουν βάζουμε όλα τα λαχανικά που
 





τα έχουμε κόψει σε λεπτές φέτες και τα βάζουμε στο τηγάνι και τα αφήνουμε να ψηθούν καλά για περίπου 20 λεπτά. 

Αφού μαλακώσουν βάζουμε τα μακαρόνια νουντλς που τα έχουμε βάλει πιο πριν σε ένα μπολ με ζεστό νερό για να μαλακώσουν και τα βγάζουμε από το μπολ και τα σουρώνουμε καλά.

Τα ρίχνουμε στο τηγάνι που είναι τα λαχανικά και το σβήνουμε με την σως σόγια και το σερβίρουμε ζεστό με θρυμματισμένη φέτα.


 
Υλικά Για 2-4 άτομα
10 κεφαλια φρέσκα μανιτάρια
2 ξερά μώβ κρεμμύδια
1 σκελίδες σκόρδο
80 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη
Σώς σόγιας λαχανικών
Λίγο αλάτι
Λίγο πιπέρι
Λίγο λάδι
4 μερίδες φιλέτο κοτόπoυλο
4 μερίδες νουντλς
5 καρότα κομμένα σε φέτες
5 κολοκύθια κομμένα σε φέτες

Συνοδέψτε το σαλάτα με σώς γιαουρτιού και κρουτόνς!







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου