Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016

Σαλάτα με ντομάτα και μοτσαρέλα

Υλικά για 2-4 άτομα 

4 ντομάτες
200 γραμμάρια τυρί μοτσαρέλα
Φύλλα βασιλικού
Αλάτι
Πιπέρι
 




Εκτέλεση
Καθαρίζουμε, πλένουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε σε στρογγυλές φέτες, όπως και την μοτσαρέλα.

Τοποθετούμε στο πιάτο μία φέτα μοτσαρέλα μία φέτα ντομάτα. Ψιλοκόβουμε το βασιλικό και αφήνουμε μερικά φύλλα ολόκληρα για το ντεκόρ. Πασπαλίζουμε με λίγο βασιλικό, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, λίγο ελαιόλαδο και ντεκοράρουμε με τα φύλλα βασιλικού
.
Απαιτούμενος χρόνος: 5 λεπτά

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου