Υλικά Για 4-6 άτομα
5 πατάτες baby
1 λίτρο γάλα
1 ματσάκι άνηθο
Αλάτι
Πιπέρι
3 κουταλιές της σούπας λάδι
Τρόπος παρασκευής - Εκτέλεση συνταγής
Κόβουμε τις πατάτες baby στα 2 και τις τοποθετούμε στο πυρέξ.
Προσθέτουμε το λάδι, τον ψιλοκομμένο άνηθο, το αλάτι, το πιπέρι και το
γάλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 1 ½ ώρα. Αν θέλετε στο τέλος πασπαλίζετε με τριμμένο τυρί.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης
(
Atom
)
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου