Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016

Μακαρόνια με μελιτζάνες και κολοκυθάκια

Υλικά για 2-4 άτομα 
500 γραμμάρια σπαγγέτι
5 κολοκυθάκια (τριμμένα ή κομμένα σε φέτες)
2 μελιτζάνες κομμένες σε κυβάκια
200 γραμμάρια τυρί κασέρι (τριμμένο ή κομμένο σε κύβους)








Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Μαϊντανό (προαιρετικά)


Τρόπος παρασκευής 
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε το σπαγγέτι, για 10 λεπτά περίπου. Σ’ ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρετε για 5 λεπτά τα κολοκυθάκια μαζί με τις μελιτζάνες.
Προσθέτετε μια κουταλιά σούπας από το νερό στο οποίο έβρασαν τα μακαρόνια. Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι.
Κατόπιν προσθέτετε το σπαγγέτι, ανακατεύετε και σβήνετε τη φωτιά. Γαρνίρετε με τυρί τριμμένο κασέρι.
Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου