Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015

Σκουμπρί με σάλτσα ντομάτας

Υλικά για 2-4 άτομα 1 συσκευασία πουρέ ντομάτας
αλάτι, πιπέρι
βασιλικός

1 δαφνόφυλλο 
2 κονσέρβες σκουμπρί


 


 



2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
4 κουταλιές ελαιόλαδο


Εκτέλεση
Σ’ ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε στο λάδι ελαφρά το σκόρδο. Προσθέτουμε τη ντομάτα και στη συνέχεια το βασιλικό, αλάτι και πιπέρι και το δαφνόφυλλο.
Αραιώνουμε με το κρασί και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά.
Στραγγίζουμε το σκουμπρί μας και το προσθέτουμε στη σάλτσα.
Σερβίρουμε με σκορδάτο ρύζι.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου