Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Μάφινς με ζαμπόν και τυρί

Υλικά για 4-6 άτομα 200 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (φαρίνα)
1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
2 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο
1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
2 αυγά


150 γραμμάρια γάλα

 

150 γραμμάρια τυρί κρέμα
3/4 φλιτζανιού ρεγκάτο τριμμένο
Ζαμπόν, μπέικον ψιλοκομμένο


Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και το τυρί κρέμα.
Βάζουμε το λάδι, και προσθέτουμε τα τυριά και το αλεύρι με το μπέικιν καθώς και τα υπόλοιπα υλικά.
Μοιράζουμε σε ελαφρά λαδωμένες θήκες για μαφιν ή κεκάκια. Ψήνουμε στους 180 στον αέρα για 20 έως 25 λεπτά.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου